Dolfin LODY OWOCOWE DO ZAMROŻENIA BIO (10 x 40 ml) 400 ml – SENSOFREDDO

14,00 

Description

SKŁADNIKI Smak pomarańcza-mango. Składniki: sok z białych winogron z koncentratu* 50 %, sok jabłkowy z koncentratu* 40 %, sok pomarańczowy z koncentratu* 6 %, puree z mango* 3 %, substancja zagęszczająca: guma guar*, naturalny aromat mango*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) Smak jagoda-granat. Składniki: sok z białych winogron z koncentratu* 50 %, sok jabłkowy z koncentratu* 40 %, puree z jagód* 8,5 %, sok z granatu z koncentratu* 0,5 %, substancja zagęszczająca: guma guar*, naturalny aromat z owoców leśnych*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) Smak brzoskwinia-marakuja. Składniki: sok z białych winogron z koncentratu* 50 %, sok jabłkowy z koncentratu* 40 %, sok z brzoskwini z koncentratu* 5 %, sok z marakui z koncentratu* 2 %, substancja zagęszczająca: guma guar*, naturalny aromat brzoskwiniowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Płynny produkt pasteryzowany do przygotowania lodów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA W celu uzyskania lodów należy umieścić produkt w zamrażarce w temperaturze -18 stopni Celsjusza na około 3 godziny. Po wyjęciu z zamrażarki poczekać klika minut i rozerwać opakowanie wzdłuż linii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 280 kJ/67 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 17,5 g w tym cukry: 15 g Białko: 0 g Sól: 0 g UWAGA Może zawierać osad spowodowany naturalną sedymentacją soku owocowego. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przed zamrożeniem przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

szampon chlebowy, jagody goji jak jeść suszone, jakie elektrolity na kaca, sól epsom warszawa, syrop klonowy ig, kuchnia singapurska, luniak przetwory, wafle ryżowe a karmienie piersią, bakalie mieszanka, physalis suszony, cynk przyswajalność, soja w tabletkach, olej z ostropestu do twarzy, mgiełka zabłocka opinie, olej z ostropestu kapsułki, sklepy z darmową wysyłką do polski

yyyyy