House Of Asia Makaron Z Zielonego Groszku Nitki Longkou Vermicelli 100g

4,39 

Description

Opis produktu Opis Makaron Longkou Vermicelli z Zielonego Groszku bezglutenowy marki House of Asia to naturalnie bezglutenowy azjatycki makaron w formie długich cieniutkich nitek. W rzeczywistości nie jest tradycyjnym makaronem a warzywem ze względu na główny składnik: zielony groszek. Makaron Longkou doskonale sprawdzi się w zupach lub jako dodatek do mięs oraz wielu popularnych azjatyckich dań wegetariańskich. Dodany do egzotycznych sałatek. Podsmażony stanowi chrupiący składnik czy dekorację dań. Makaron Longkou Vermicelli z Zielonego Groszku bezglutenowy House of Asia idealni sprawdzi się do: dań stir-fry sałatek zup Masa netto: 100g Składniki Skrobia z zielonego groszku 85 %, woda. Wartość odżywcza Wartości odżywcze w 100g Wartość energetyczna 1450 kJ / 341 kcal Tłuszcz 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 85 g w tym cukry 0 g Białko 0,3 g Sól 0,04 g Sposób użycia Doskonały jako dodatek do zup i sałatek. Doskonale absorbuje smaki. Podsmażony stanowi chrupiący składnik czy dekorację dań. Sposób zastosowania Gotowanie: Zagotuj wodę i włóż makaron. Gotuj przez 3 minuty. Wyjmij na sito i natychmiast przelej zimną wodą, odcedź. Moczenie: Mocz makaron w gorącej wodzie przez ok. 5 minut. Informacja alergenna Produkt bezglutenowy w składnikach. Zalecane warunki przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu do końca terminu przydatności. Szczegóły produktu Parametr Informacja Kraj Producenta Polska Kraj pochodzenia składników Chiny Bezglutenowy (w składnikach) Tak Wegetariański Tak Wegański Tak

siemie lniane odtłuszczone, ksylitol skład, brzoskwinia 249, olej rzepakowy do smażenia, targroch opinie, młody zielony jęczmień dawkowanie, pasta szpinakowa, makarony, baryłka miodu, snail, masło orzechowe zastosowanie, aliness biotyna, proszek do pieczenia z kamieniem winnym, orkiszowy na zakwasie, kocimiętka olejek, lavera pasty do zębów, ziarno chia właściwości

yyyyy