Description
Ciasto czekoladowe Brownies – mieszanka bezglutenowa 400gEkologiczna mieszanka bezglutenowa do samodzielnego przyrządzenia pysznego ciasta Brownies z kawałkami czekolady i wanilią.Skład: cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, pełnoziarnista mąka ryżowa*, kawałki czekolady półgorzkiej* 15% (cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, masło kakaowe*, lecytyna słonecznikowa), kakao* 8%, mąka z chleba świętojańskiego*, sól morska, wanilia Bourbon* Produkt może zawierać śladowe ilości białek mleka i soi.*Produkt rolnictwa ekologicznegoKontrola DE-OKO-007Wartość odżywcza na 100g – 1734 kj/410 kcal; Białko 4,2 g; Węglowodany 85,3 g / w tym cukry 55,0g; Tłuszcze 4,8g / w tym nasycone kwasy tłuszczowe 2,9g; Sód 0,1 gSposób przygotowania:Rozgrzać piekarnik do temperatury 175C. Wymieszac zawartość opakowania z 200g miękkiego masła, 2 jajkami i 100ml mleka na gładkie ciasto. Rozprowadzić masę na blasze do pieczenia (ok. 20cmx20cm) i wygładzić. Piec 25 minut. Odłożyć do ostygnięcia. Pokroić na kawałki.Wyprodukowano w Niemczech
diglicynian żelaza, ryż z sosem słodko kwaśnym, olejek patchouli, ryż brązowy czy biały, zielona herbata na twarz, problemy z przełykaniem pokarmu, aloes zwyczajny gdzie kupić, szpinak witaminy minerały, deser migdałowy, dieta owocowa warzywna dr dąbrowskiej
yyyyy