Description
Czerwona pomarańcza jest rodzajem pomarańczy, która wzięła swą nazwę od karmazynowego-krwawego miąższu. Najbardziej znana i oryginalna odmiana czerwonych pomarańczy pochodzi z Sycylii (nazywana Tarocco), w chwili obecnej istnieją jeszcze dwie odmiany: Sanguinello w Hiszpanii oraz Moro w USA, gdzie jest ona bardzo popularna.Blood Orange jest bardzo soczysta i posiada wyraźny słodko-gorzki smak. Jest trochę mniej kwaśna niż zwykłe pomarańcze.BARWA: Pomarańczowo – czerwony kolorSMAK: Mocny smak owocowy z aromatem cytrusowym. Dobra równowaga pomiędzy kwaśnością, gorzkością, a słodkością owocuAPLIKACJA: koktajle, shake, drinki mrożone, herbaty oraz deseryODKRYJ WSZYSTKIE SMAKI MONIN
liposomalna witamina, jak długo gotować makaron, szpinak dla niemowląt, animal world, skrobia modyfikowana, now foods sklep internetowy, mielone nasiona chia, na co jest żurawina, witamina c alkaliczna, szparagi jak smakują, mld, komosa ryżowa wartości odżywcze, vianek krem do twarzy na noc, aromaty zapachowe, herbata na przyspieszenie metabolizmu
yyyyy