Description
Sos Pesto z Rukolą. 190 gEwentualne rozwarstwienie składników nie stanowi wady produktu. Produkt włoski. Sposób przygotowania/ użycia:Sposób użycia: Nie podgrzewać. Najlepiej dodać bezpośrednio do świeżo ugotowanego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Składniki:rukola 40%,olej słonecznikowy 33%,miazga z orzechów nerkowca,bazylia,ser Pecorino Romano ChNP 5% (mleko owcze, sól),ser Grana Padano ChNP 2,5% (mleko, sól, zawiera lizozym z jaj),sól,orzeszki piniowe 1%,oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia,błonnik roślinny z marchwi i grochu,mąka kukurydziana,fruktoza,czosnek,regulator kwasowości: kwas mlekowy,substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiegoWartość odżywcza: w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1629 kJ, : 395 kcal, Białko : 5,4 g, Węglowodany : 4,2 g, w tym cukry : 2,5 g, Tłuszcz : 39,0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 5,8 g, Błonnik : 2,8 g, Sód : 0,63 gPrzechowywanie:Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni. Przechowywać w temperaturze otoczenia.Kraj produkcji:WłochyDane producenta:Wyprodukowano dla Monini S.p.A w: Via Monte Pasubio 37 18027 Chiusanico (IM) WłochyAdres zwrotny:Monini Polska Sp. z o.o. ul. Murawa 12-18 61-655 Poznań www.monini.pl
biotyna która najlepsza, super deo ulotka, gynostemma pentaphyllum opinie, dietetyk jaka szkoła, arachide, olej z kiełków pszenicy, vit d 1000, kreatyna info, pomidory bez skórki, biegunka jagody, bio daktyle, edipresse, trawienie enzymy
yyyyy