Description
Opis produktu Opis Pasta z Tofu Paprykowa Chili BIO marki Naturavena to aromatyczna wege pasta z dodatkiem wybranych przypraw, sporządzana jest z utartej soi. Delikatna, puszysta konsystencja sprawia, iż rozpływa się w ustach. Masa netto: 185g Składniki Gotowana soja* 57% (soja*, woda), olej słonecznikowy*, papryka* 10%, cebula*, ocet jabłkowy*, sól morska, cukier*, przyprawy naturalne* (curry*, czosnek granulowany*, imbir*, chili* 0,003%) *certyfikowany składnik ekologiczny Wartość odżywcza Wartości odżywcze w 100g Wartość energetyczna 691 kJ / 166 kcal Tłuszcz 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g Węglowodany 6,4 g w tym cukry 2,3 g Białko 10,3 g Sól 1,13 g Sposób użycia Produkt można spożywać bezpośrednio. Idealnie smakuje jako dip do warzyw, nachos. Smaruje się nim kanapki, tosty lub wafle kukurydziane. Informacja alergenna Produkt może zawierać soję, seler, sezam, orzeszki ziemne. Zalecane warunki przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze do 20C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48h. Szczegóły produktu Parametr Informacja Certyfikat BIO Tak Kraj Producenta Polska Wegetariański Tak Wegański Tak
sklep maroko suchy las, olejki eteryczne kraków, kalendarz adwentowy żelki, manuka drzewo, napój red ox, now foods goldenseal root, mydło czarne, herbamedicus arnika, glinka bentonitowa ceneo, masło sezamowe cena, masło orzechowe sante skład, wyciąg z kłącza imbiru, nasiona płesznika, kolagen niedobór, superfoods green, syrop z cebuli od kiedy, z czego robi się mydło, zdrowa zywnosc krakow
yyyyy