Description
Syrop z agawy jasny ekologicznymasa netto: 245 gNaturAvenaSyrop z agawy jest doskonałym środkiem słodzącym swoją konsystencją przypominający miód. Agawa to roślina kaktusowata występująca w ponad 100 gatunkach na terenie od południowych części Stanów Zjednoczonych do północnych obszarów Ameryki Południowej w klimacie gorącym i suchym. Syrop z Agawy produkowany jest głównie w Meksyku. Jest gęsty i ma złocistobrązową barwę. Syrop z agawy jest trzykrotnie słodszy od cukru i ma dużo mniejszy indeks glikemiczny. Jasny syrop nadaje słodkości potrawom, ale nie zmienia ich smaku. Syrop z agawy można wykorzystać do słodzenia ciepłych i zimnych napojów, do polewania gofrów i naleśników, dodawać do musli, lodów, twarożków i ciast.Można gostosować jako dodatek do drinków i wypieków, np. jako polewę do naleśników i deserów. Syrop z agawy ciemny firmy NaturAvena jest produktem ekologicznym.Składniki:syrop z agawy 100% pochodzącej z kontrolowanych upraw ekologicznych.Alergenów brakPo otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze 4 stopni C. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.Kraj pochodzenia: w zależności od dostawcy surowca lub produktu – przed dokonaniem zakupu zapytaj nas o kraj pochodzenie produktu lub zobacz na etykiecie.Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość energetyczna1273 KJ / 300 kcaltłuszczw tym kwasy tłuszczowe nasycone< 0,1 gwęglowodany74,9 gw tym cukry74 gbiałko< 0,3 gsól0,007 gProducent:NaturAvena sp. z o.o., 05-500 Piaseczno, ul. Raszyńska 13
aloes w ciąży, ekstrakty ziołowe, pestki z dyni sklep, korzeń szczeci, chałwa słonecznikowa ukraińska, glinian potasu w kuchni, selen jako lek, jabłczan magnezu opinie, l tryptofan opinie, słonecznik czy jest zdrowy, groch siewny cukrowy, zioła lecznicze polskie, sulfate de magnesium, tatarak zwyczajny, food detective wiarygodność, książka o nalewkach
yyyyy