Description
Quinoa trójkolorowa znana jako komosa ryżowa. Idealna jako składnik zup oraz dodatek do sosów, warzyw, wypieków, a także deserów. Polecana jako doskonały zamiennik tradycyjnych kasz i makaronów.Sposób przygotowania: Przelać gorącą wodą na drobnym sicie. Następnie do 500 ml zagotowanej wody wsypać 200 g ziarna quinoa i gotować około 25 min. Solić pod koniec gotowania.Wartość odżywcza w 100 g produktu:wartość energetyczna 1539 kJ (368 kcal)tłuszcz 6,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 gwęglowodany 57 gw tym cukry 0 gbiałko 14 gsól 0,01 gSkładniki:quinoa trójkolorowa (komosa ryżowa)* 100%*certyfikowany składnik ekologicznyKraj pochodzenia: PeruDodatkowe informacje o produkcie:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuProdukt może zawierać gluten, sezam, soję, orzeszki ziemne i inne orzechy
ostropest plamisty bio, kokos suszony, sok z brzozy przepisy, pieluszki beaming baby, gdzie mozna kupic ocet jablkowy ojca mateusza, olej z wiesiołka w kapsułkach cena, glinka zielona granulat, jagody leśne wartości odżywcze, zdrowa żywność swarzędz, herbata na oczyszczanie organizmu z toksyn, eko kawa, lecznicze właściwości kurkumy, kaszka holle wrocław, czy galaretka jest zdrowa, łupiny babka płesznik, fosforan kreatyny
yyyyy