Description
Docierając do miłośników herbaty aż ze wspaniałych wyżyn cejlońskiego zagłębia herbacianego Uva, napar ten z pewnością zaprezentuje Ci naprawdę niezwykłe smaki. Dzięki wyjątkowym warunkom klimatycznym i niezwykłym właściwościom górskiej gleby charakteryzuje się on kuszącym aromatem i czystym smakiem. Sposób przygotowania:Umieść 1 laskę herbaty w filiżance i zalej 150-200 ml gorącej wody (100°C). Parz przez 3-5 minut.***Te perforowane, foliowe patyczki do herbaty zostały celowo zaprojektowane tak, aby w każdej filiżance uwalniać całą gamę wyśmienitych smaków i zapachów Bistro Tea. W przeciwieństwie do tradycyjnego papieru filtracyjnego, który często pochłania naturalne aromaty herbaty, patyczki takie jak te pomagają zaparzyć idealną filiżankę w domu lub w podróży! Składniki: organiczna* czarna herbata cejlońska. *Uprawiana w gospodarstwach ekologicznych: certyfikat zgodny z BE-BIO-01.Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
lecytyna skład chemiczny, destylacja olejków eterycznych, migdały całe cena, plastry oczyszczające, miód manuka 10, spirulina amerykańska, mleczko kokosowe real thai skład, siliphos, india cosmetics, 50 lipa, woda jonizowana gdzie kupić, rękawica na cellulit, tłuszcze zdrowe, jajka 10 sztuk cena, ppuh, na co dobry len mielony, słodzik, saladas
yyyyy