Yakso Makaron Ryżowy Noodle Vermicelli Bezglutenowy Bio 250g

11,00 

Description

SKŁADNIKImąka z ryżu białego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISOpakowanie zawiera 3-4 sugerwowane porcje.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1564 kJ/374 kcalTłuszcz: 2,6 gw tym kwasy nasycone: 0 gWęglowodany: 80 gw tym cukry: 0 gBłonnik: 2,0 gBiałko: 8,0 gSól:< 0,1 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 2 litry wody, wyłączyć palnik gazu. Dodać makaron i pozostawić na 2 minuty. Odcedzić makaron na sitku i przepłukać zimną wodą przez 1-2 minuty.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

guarana 500mg, biet, miód bartnik opinie, jak stosować srebro koloidalne na zatoki, www fundacja nasza przyszłość pl, www ślimak bob, 3 x tak, organic shop odżywka, z tran, oczar wirginijski maść, ziarna soi cena, masa sezamowa, pieczywo bezglutenowe wrocław, bataty dietetyczne przepisy, sos balsamiczny gdzie kupić, ketchup ekologiczny

yyyyy