Description
Ryż do Sushi Koshihikari 1kg Premium Sushi Rice Minimalny termin przydatności: 26.01.2023 Kraj pochodzenia: Unia Europejska Ryż Koshihikari to wysokiej jakości ryż o kleistej konsystencji. Dobry ryż do podstawa do wykonania sushi i jako dodatek innych dań kuchni azjatyckiej. Pasuje idealnie do potraw i deserów. Sposób przygotowania: 1. Opłukać ryż i moczyć przez 15min 2. Wsypać 1 kubek ryżu do garnka 3. Dodać 1,2 kubka wody i gotować 15min 4. Dodać zaprawę do ryżu i wymieszać drewnianą łyżką 5. Odstawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej Ryż okrągłoziarnisty do sushi 1 kg/szt. Składniki 100% ziarna ryżu Wartość odżywcza w 100 g produktu wartość energetyczna: 347kcal/1453kJ tłuszcz: 0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0g węglowodany: 79g w tym cukry: 0g białko: 7g sól: 0g
gojnik suszony właściwości, maanden, mini kukurydza, beta karoten 30 mg, masło w sprayu, potrawy z daktylami, fitomed mydlnica lekarska szampon ziołowy do włosów suchych i normalnych, bovine colostrum, organic people, naturalny dezodorant jak zrobić, witamina d3 3000, nadmiar witaminy b12 objawy, domowe syropy na przeziębienie, manuka health propolis, białe kakao
yyyyy