Lobo Pasta Tom Yum 30g

4,40 

Opis

Tradycyjna, szczególnie popularna w kuchni orientalnej tajska zupa Tom Yum. Charakteryzuję się niezwykłym połączeniem ostro – kwaśnego smaku o egzotycznym aromacie.Aby ją przygotować:wystarczy zagotować 480ml wody, a następnie dodać do niej pastę;dodajemy krewetki, ewentualnie dodatkowo grzyby shiitake lub mun;przed podaniem doprawiamy sosem rybnym lub solą. Jeżeli chcemy uzyskać bardziej kwaśny smak, dodajemy sok z limonki.Kraj pochodzenia: TajlandiaSkład: sól, cukier, olej sojowy, trawa cytrynowa, wzmacniacz smaku E621, kwas cytrynowy, chili w proszku, tamaryndowiec, szalotki, czosnek, galanga, sok cytrynowy

pektyna sklep, co to jest olej konopny, herbata z płatków róży, ból zęba i ucha jednocześnie, musztarda bez soli, ementaler cheese, sklepy eco, odstraszacz na komary, kasza manna holle, koenzym q10 źródła, best besty, młyn w niedzwiedziu

yyyyy