Description
Pasta Do Wieprzowiny Pomidorowej Po Tajsku Lobo 50g (Nam Prik Ong) – jest to gotowa pasta do przygotowania w tylu północno tajskim mielonej wieprzowiny z dodatkiem liści kolendry, ogórka, kapusty pekińskiej oraz wielu warzyw. Potrawa bardzo aromatyczna i delikatnie ostra. Skład: szalotka, pasta pomidorowa, cukier palmowy, olej sojowy, woda, sól, czosnek, chili, płatki pomidorowe, pasta krewetkowa (krewetki, sól), korzeń kolendry, ekstrakt drożdżowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Przepis na Wieprzowinę Pomidorową Po Tajsku (Nam Prik Ong): podgrzej 15 ml oleju roślinnego, do którego dodaj 200 gram mielonej wieprzowiny oraz zawartość saszetki. Mieszaj dokładnie, aż do momentu kiedy wieprzowina będzie gotowa. Dodaj 120 ml wody i duś na małym ogniu co jakiś czas mieszając przez około 5 minut. Podawaj z liśćmi kolendry, ogórkiem, kapustą pekińską oraz z warzywami według uznania.
konjac tabletki, aromaty do ciast, dania niskotłuszczowe, sklep sfd opole, przepis na syrop na przeziębienie, ekologiczne produkty dla dzieci, beta glukan tabletki, węglowodany zastosowanie, swanson żeń szeń, kalendarz adwentowy żelki, rapeseed oil omega 3
yyyyy