Description
Krukam Frużelina malina to inaczej owoce w żelu.Składniki:Malina 80%, substancja słodząca (erytrytol), woda, skrobia kukurydziana modyfikowana, barwnik (betanina), substancja konserwująca (sorbinian potasu), aromat naturalny, substancja słodząca (sukraloza).Wartości odżywcze w 100g produktu: Wartość energetyczna 203kJ / 49kcal, Tłuszcz 0,4g w tym tłuszcze nasycone 0,08g, Węglowodany 17,8g w tym cukry 4g w tym poliole 10g, Błonnik pokarmowy 5,4g, Białko 1,05g, Sól 0,02g.Masa netto:500 gramów.Właściwości i przeznaczenie:Frużelina bez dodatku cukru, jej lekka konsystencja przypomina nieco kisiel, w którym to zanurzone zostały całe kawałki owoców. Produkt otrzymany z najwyższej jakości owoców. Frużelina wykorzystywana jest w cukiernictwie, piekarnictwie, jako dodatek do gofrów i naleśników, lodów, bitej śmietany, mas cukierniczych, pierogów, makaronu, ryżu. Wszystkie owoce przed obróbką były świeże i starannie wyselekcjonowane.Stosowanie:Bezcukrowa frużelina to genialny dodatek do omletów, jogurtów, deserów.Przeciwwskazania:Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników.Przechowywanie:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Producent:KruKam Sp. z o.o.Marklowicka 21B,44-300 Wodzisław Śląski
syrop z karczocha, john master organic, kominek na olejki eteryczne, nazwy przypraw, krzem jod bor, tran w kapsułkach omega 3, komosa ryżowa bezglutenowa, sok z róży polska róża
yyyyy