Description
BUŁKA TARTA KUKURYDZIANABułka tarta poddana procesowi ekstruzji. Produkt bezglutenowy.Masa netto: 200 gSkładniki: Kukurydza*, jadalna sól ( do 2% )* składniki pochodzące z upraw ekologicznychJednostka certyfikująca: CZ-BIO-001Pochodzenie składników: Rolnictwo UEWarunki przechowywania: Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.Sposób użycia: Bułka tarta kukurydziana doskonale nadaje się do panierowania ( nie pochłania tak dużo tłuszczu, jak chlebowa ), zagęszczania pokarmów, prażoną można posypać knedle owocowe lub dodać do mąki na kruche ciasto czy rolady.Wartość odżywcza w 100 g:Wartość energetyczna: 1573 kJ/ 376 kcalTłuszcz: 2 g- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,3 gWęglowodany: 76 g- w tym cukry: 2,5 gBiałko: 8,5 gSól: 1,4 gProducent:PRO-BIO, obch. spol. s r.o.Lipova 40788 32 Stare MestoCzechy
suplement diety msm, olej rzepakowy gdzie kupić, kwasy tłuszczowe omega 3 występowanie, bread mix, ocet ryżowy, gdzie kupić algi do jedzenia, pasta wzmacniająca zęby, melisa herbata ziołowa, dietę ketogeniczną, makaron bezglutenowy bez jajek, zapach potu u dzieci, kaszka manna holle, ciastka bezglutenowe bez cukru, przepisy dietetyczne śniadanie, woda w organiźmie w ciąży, batom sklep, jakie produkty mają białko, żurawina liofilizowana a suszona, plaster oczyszczający z toksyn
yyyyy